Tipurile de Pilates

tipurile de pilatesExista mai multe tipuri de pilates care va stau la dispozitie, important este sa stiti care sunt particularitatile acestor tipuri de pilates. Indiferent daca doriti sa practicati pilates ca hobby sau pentru cariera, articolul acesta va va ajuta sa va decideti care din ele sunt mai potrivite pentru dumneavoastra.

1. Powerhouse Pilates
Acest tip de pilates contine exercitii care va vor permite sa va apropiati de forma generala a exercitiilor de pilates. A fost creat de catre Marci Clark si Christine Romani-Ruby cu scopul de a promova pilates si a-l face accesibil practicantilor de fitness.

2. Peak Pilates
Aceasta este o forma de pilates care te invata si cum sa predai cursuri de pilates, nu doar ce sa predai. Certificarile de peak pilates se concentreaza mai mult pe dezvoltarea si intelegerea in profunzime a exercitiilor de pilates. Aceste cunostinte sunt foarte importante in creearea unei baze solide a increderii in propria persoana, iar asta este unul din principalele calitati pentru a deveni un bun instructor.

3. Stott Pilates
Stott pilates se concentreaza mai mult pe imbunatatirea respiratiei, a inimii si a simturilor. Mai mult decat atat, acest tip de pilates ofera o metoda sigura si eficienta de intindere a musculaturii, lucru foarte important in rutina de pilates. Stott pilates este de asemenea foarte bun pentru intarirea organismului si cresterea rezistentei la efort, fara a pune presiune crescuta pe incheieturile dumneavoastra. Stott pilates necesita echipament specializat si este considerat ca o metoda de fitness ale carei efecte se pot observa pe intreaga durata a vietii. In plus aduce foarte multe beneficii pentru inima si ajuta foarte mult la o recuperare crescuta a corpului.