Movement Studio, a Beautiful Mind in a Wise Body

Ce poate fi mai placut decat sa ai parte de un moment de relaxare dupa o zi lunga si obositoare? Iar cand vorbim de relaxare, ne referim, de fapt, la antrenamentele de Pilates, care ajuta la mentinerea echilibrului mental, inlatura stresul acumulat si contribuie la tonifierea corpului in acelasi timp.

Exercitiile de Pilates implica un antrenament de tip minte-trup si, deci este un concept relativ nou in Romania, Movement Studio este pregatit sa-ti puna la dispozitie o sala complet utila cu aparatele performante necesare unei astfle de activitati.

Sedintele se desfasoara individual, la saltea sau cu ajutorul aparatelor de tip Reformer si Reformer Tower, astfel programul fiind adoptat nevoilor fizice ale fiecarui client. Acest stil de miscare este recomandat oricarei persoane, indiferent de varsta, sex sau conditie fizica. Mai mult decat atat, prin cursurile de pilates, femeile gravide pot invata cum sa respire corect, sa isi tonifice musculatura si sa isi pregateasca trupul pentru o nastere cat mai usoara. De asemenea, dupa nastere, proaspetele mamici pot practica pilates pentru a reveni cat mai repede la silueta initiala.movement studio

 

 

Pilates-ul poate fi, de asemenea, integrat in programele fizioterapeutice si de reabilitate in vederea unei recuperari mai rapide in urma unui accident. Este un tip de antrenament sigur si previne eventualele accidente.

Movement Studio este mai mult decat o sala cocheta de Pilates, este locul in care dansul, exercitiile de tip antrenament si atmosfera relaxanta se imbina perfect. Clentii pot opta pentru sedinte de masaj in functie de nevoi: masaj anticelulitic, masaj cu ventuze, masaj de relaxare, reflexoterapie si drenaj limfatic, sau cursuri de dans pentru nunta, valsul miresei si orice alt stil de dans pentru miri.

SURSA ARTICOL: Luxury