Masajul Terapeutic

masajul terapeuticEste in natura noastra sa masam zona care ne creeaza disconfort sau durere. Terapia prin masaj este asa de veche incat nu ii stie nimeni data aparitiei. Atingerile cu presiune maresc fluxul sangvin si drept rezultat, va ofera o senzatie de confort.

O vizita la un terapeut are ca scop eliberarea de stresul si durerea zilnica. Maseurul isi foloseste palmele, coatele si alte tehnici de masaj prin care aplica presiune pe diferite puncte ale corpului pentru a va relaxa. Puteti alege masaj pe toata suprafata corpului dar si masaj pentru cap sau masaj pentru piciorare. Pentru a obtine maximul de beneficii din terapia prin masaj, trebuie sa va alegeti o persoana licentiata in terapia prin masaj care va este recomandata. Pentru un maximum de beneficii trebuie sa alegeti si un mediu ambiental placut.

Este recomandat de experti ca sesiunile de masaj sa fie efectuate regulat pentru a obtine rezultate optime.

Vizitele la sala de fitness, spa sau masaj sunt in trend. Aceste activitati, asociate cu un bun instructor personal si un bun maseur vor da rezultate miraculoase.

Un terapeut cu experienta poate face minuni asupra functiilor obosite sau cu probleme ale organismului. Sedintele regulate de masaj pe intreaga suprafata a corpului, asociate cu yoga si meditatie pot revigora organismul si te pot pregati pentru acceptarea unor noi provocari.