Masajul anticelulitic, solutia eficienta impotriva aspectului de coaja de portocala

anticeluliticFemeile au inceput sa fie afectate de celulita de prin anii ’70 cand statistica arata ca 9 din 10 femei sufera de aceasta afectiune. Acum mai bine de 40 de ani companiile farmaceutice au inceput sa studieze problema si sa scoata pe piata tot felul de creme si lotiuni care sa inlature bine cunoscuta « coaja de portocala ». Odata iesite pe piata fiecare femeie a utilizat cel putin un produs farmaceutic pentru inlaturarea celulitei. In realitate, produsele farmaceutice nu ajuta 100% la inlaturarea celulitei.

Pentru a scapa de celulita trebuie sa imbini in mod armonios alimentatia, activitatea fizica si sedinte de masaj realizate de specialisti cu experienta. Masajul anticelulitic este cunoscut de foarte mult timp, insa putini sunt cei care il executa corect. Exista foarte multe cazuri cand, datorita tehnicii folosite, pielea este traumatizata, chiar distrusa. Este adevarat ca tehnica folosita in masajul anticelulitic este una mai dura, mai profunda si, de aceea, este recomandat sa fie realizat de profesionisti pentru a evita efectele negative pe care le poate avea un masaj anticelulitic. Miscari de framantare, frecare, presiune si chiar lovire a zonelor afectate au ca rol detoxifierea organismului si eliminarea surplusului de apa din organism.

O sedinta de masaj anticelulitic dureaza intre 30 si 60 de minute, bineinteles ca depinde si de gradul de rezistenta a clientului. Important este ca atunci cand apelati la un masaj anticelulitic sa consumati cel putin 2l de apa pe zi si sa aveti restrictii in alimentatie, mai ales in ceea ce priveste prajeala, fast food-ul si alimentele procesate si conservate.

In cadrul centrului Movement Studio puteti beneficia de sedinte de masaj anticelulitic al caror efect se vede destul de repede. Dupa 4-5 sedinte aspectul de coaja de portocala a pielii se diminueaza, iar pielea este mult mai neteda si hidratata.