Aerobic – o decizie sanatoasa

Te-ai hotarat sa duci o viata sanatoasa. O decizie foarte buna. Probabil ca ai aflat deja faptul ca exercitiile de aerobic te pot ajuta sa scazi in kilograme si sa te mentii in forma. Ceea ce probabil nu ai aflat este ca ai mult mai multe beneficii daca te inscrii la un curs de aerobic decat daca faci exercitii de aerobic acasa. Oricum, orice exercitiu e mai bun dacat deloc.

Intr-o clasa de aerobic vei avea un instructor. Acesta te va invata despre aerobic, despre cum iti este de folos si de ce este asa de important. Tot instructorul te va invata tipurile fundamentale de aerobic pe care trebuie sa le practici pentru a-ti stimula partile dorite ale corpului. Poate ca nu stii inca exercitiile de aerobic pe care va trebui sa le utilizezi, dar instructorul te va indruma si tot acesta te mai poate invata cum sa treci de la un tip de aerobic la alt tip de aerobic. Un alt mare avantaj in a invata aerobic de la un instructor este acela ca un instructor bun va crea un elev bun.

Un alt beneficiu adus de cursurile de aerobic nu este reprezentat doar de faptul ca vei invata exercitii de aerobic ci si faptul ca te va ajuta sa te automotivezi. Cea mai grea parte a practicarii oricarei forme de exercitii este chiar inceputul acesteia. Prin inscrierea intr-o clasa de aerobic vei fi nevoit sa iti planifici orele in avans, iar pe viitor te vei duce la aceste clase pentru ca trebuie sa te duci. Acest lucru va ajuta la devoltarea unei atitudini pozitive, iar prin intermediul acestei atitudini vei obtine rezultate surprinzatoare

Poate ca nu esti suficient de motivat incat sa incepi exercitiile de aerobic de unul singur, asa ca cel mai bine este sa te inscrii la un curs de aerobic. Uneori, doar planificarea acestora in calendar te va face sa vrei mai mult sa le faci.