ARTICOLE BLOG

Masajul anticelulitic, solutia    eficienta impotriva    aspectului de coaja de    portocala

Ce este Pilates si care sunt     beneficiile lui

Pilates cu Instructor     Personal

Ce Inveti de la Instructorul     tau Personal?

Ce calitati intruneste un     bun Instructor personal     de Pilates

Beneficiile    Antrenamentului cu    Instructor Personal

Originile Pilates-ului

Tipurile de Pilates

De ce pilates?

Masajul

Terapie prin masaj...

Pilates...altfel

Masajul terapeutic

Aerobic o decizie    sanatoasa

Aerobic pentru toti

Aerobic si beneficiile    acestuia

Exercitii aerobic

Masajul terapeutic

Este in natura noastra sa masam zona care ne creeaza disconfort sau durere. Terapia prin masaj este asa de veche incat nu ii stie nimeni data aparitiei. Atingerile cu presiune maresc fluxul sangvin si drept rezultat, va ofera o senzatie de confort.

O vizita la un terapist are ca scop eliberarea de stresul si durerea zilnica. Maseurul isi foloseste palmele, coatele si alte tehnici de masaj prin care aplica presiune pe diferite puncte ale corpului pentru a va relaxa. Puteti alege masaj pe toata suprafata corpului dar si masaj pentru cap sau masaj pentru piciorare. Pentru a obtine maximul de beneficii din terapia prin masaj, trebuie sa va alegeti o persoana licentiata in terapia prin masaj care va este recomandata. Pentru un maximum de beneficii trebuie sa alegeti si un mediu ambiental placut.

Este recomandat de experti ca sesiunile de masaj sa fie efectuate regulat pentru a obtine rezultate optime.

Vizitele la sala de fitness, spa sau masaj sunt in trend. Aceste activitati, asociate cu un bun instructor personal si un bun maseur vor da rezultate miraculoase. Maseurul isi foloseste mainile si multe ate ustensile de masaj pentru a va oferi un maximum de satisfactie. Uneori terapia prin masaj poate fi si dureroasa dar sunt cazuri in care maseurul trebuie sa treaca de aceasta bariera pentru a va oferi maximum de beneficii oferite de masaj.

Un terapeut cu experienta poate face minuni asupra functiilor obosite sau cu problem ale organismului. Sedinte regulate de masaj pe intrega suprafata a corpului, asociate cu yoga si meditatie pot revigora organismul si te va pot pregati pentru acceptarea unor noi provocari.